fredag 6 mars 2009

5-årig Bröllopsdag!

Vår 5-åriga bröllopsdag började med Adam kl 6. En tur i receptionen, frukost och Björn sprang en morgonrunda i området. Åsa gick på jakt nr 2 efter en champagneflaska men det fanns inte i denna stora affär heller. Tog lite singha (kul!), men inte ens den fick jag ut. Not before eleven, sa kassörskan. Klockan var bara 10.10 så de fick jag inte med mej. Hem till hotellet med mina andra fynd och sen till poolen.




Helt plötsligt dök Björn upp med underbara blommor i en vacker bukett till Åsa som felplanerat stod i miniland i st f att ligga och sola som Björn planerat. In snabbt med dem i en vas så de i alla fall håller sej fina tre dagar tills vi åker hem. På eftermiddagen lekte Lisa med sin otroligt snälla (Lisas ord) finska kompis. De lekte med hennes gosedjur i miniland, vid poolen och sen i vårt rum. Lollo o Bernie-fotograferingen som började kl 16 tyckte Lisa inte var viktig för dem so hon sa när de gick in för att ta det lugnt inför kvällens två shower. Alice och Adam skulle fotograferas med giraffen (Lollo), Bernie (björnen) och Woody ( elefanten) tänkte vi, men Adam fastnade som en manet på kroppen och blev livrädd. Bara Alice på fotona !!



En fried rice med kyckling på vår altan medans vi drack drink och snacksade lite inför middagen. Vi lämnade barnen åter i minland och gav ett par snabba instruktioner med blöjor, vatten och nappar med Adam och sa att tjejerna kan röra sej fritt och vill se showen. Hej då ! Sen åt vi vår "bröllopsmiddag" på Restaurang Taste nere vid havet på Surin Beach. Det var stilfullt dukat och det var längesen vid åt med vita dukar, tygservetter och silverbestick! Vi startade med en cocktail "Surin Sunset", därefter en otroligt fin trerättersmeny med en flaska rött vin till. Detta var den enda kvällen i Bang Tao som var klarblå himmel och vindstilla, så det var väldigt mysigt nere vid stranden där de tänt eldfacklor längst ner vid vattnet. Efter middagen var vi rätt mätta, möra och nöjda så vi tog en taxi hem till hotellet. I miniland sövde just Gee Adam som dansat hejdlöst till de tre små björnarna och tjejerna satt och pärlade i ett annat rum. De var så stolta över att vi abonnerat miniland och bara de fick vara där efter kl 18 ! Vi såg alla 80-talsshowen på scenen och sen var denna dan över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar