torsdag 5 mars 2009

Adam´s öron verkar okej

Kl 8 hade Åsa och barnen ätit färdigt och var i lekplatsen till miniland. Väl nersandade blev det en dusch och sen i poolen. Efter nån timme gick Åsa till Surin Beach igen, för att spana på Restaurang Taste och vaxa benen på samma ställe som i fjol och året innan.Under tiden fick barnen träffa Lollo o Bernie, äntligen !!! Kl 11 började skattjakten och innan den var klar avnjöt Åsa, Björn och Adam en lugn lunch själva på La Tasca. Adam åt chicken satay och tittade fascinerat på alla fåglar som håller sej runt honom så fort vi äter. Han är ju rätt givmild med smulor och matrester så jag förstår. Han får lära sej äta själv nu när vi sitter på restauranger i stället för hemma i köket på Kanngjutaregatan, så det ser ut därefter runt honom då det är lite tidigt tror vi.... ;)

Efter lunch tog vi en titt i Adams öron för säkerhetsskull inför flygningen hem, men hon såg ingen ny öroninflammation. Däremot massor av vax ! Tops reser man inte med ;) Hela hotellet känns så mycket bättre än i fjol och vi är så imponerade av renhållning, ordning, reda och trevligt bemötande personal överallt. Bang Tao har växt och på stranden om inte minst finns mer att handla och mer att göra än tidigare.


Vi tycker synd om alla 1 och 2 veckors resenärer som fått se regn i olika mängder varje dag, vi tycker bara att det är skönt med lite solavbrott och svalka då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar