lördag 28 februari 2009

Frukostbufé och ormar

Adam och Åsa njöt av en fantastiskt fin frukostbuffé där allt var uppskuret på thaivis, små rosor och dekorationer av allt. Adam sprattlade iofs runt som en vilde, så det blev ätandes med en fot i trappan eller med han på höften. Vi gick tidigt ner och badade i poolerna och konstaterade att alla vill åka till Lollo och Bernie lite längre än tre dagar. Åsa började maila hotellet och deala samt kolla andra siter som asiarooms.com och latestays.com och senare på dan var det bokat. Vi lämnar Emerald den 3:e mars meddelade vi dem och de sa inget om att det var omöjligt att avboka, så försvarstalet var förberett i onödan ;). Efter en underbar lunch på ett litet hål till restaurang precis på gatan där vi bor bokade vi eftermiddan för monkeyshow utanför Khao Lak Center.


Halv tre bar det dit och vi möttes av en kobra som de la runt Lisas hals direkt, sen i Adams vagn och det ogillade han ! Morr ! Showen var en upprepning för Åsa och Alice, men Lisa fick nu se aporna ta ner kokosnötter, cykla och kasta basket. Sen bad de henne sätta sej på en stol, vilket hon gärna gjorde. Sen knöt de fast hennes händer med fyra-fem knutar som apan kom och knöt upp. Sen kramade apan Lisa och kysste henne på kinden. Jag vill med, sa Alice. Och naturligtvis fick hon det ... Efteråt fick vi lite frukt och dricka och de sålde kort som de naturligtvis tagit på oss ihop med djuren.

Sen gick vi runt i Khao Lak Center och köpte en ny, ful, solblekt, men rymlig och billig väska ;). Nu ska här packas om !

Väl hemma badade Lisa och Alice till sju vid poolen, sen inne i Adams badvatten. Kvällen avslutades med pizzaslice och Madagaskar 2. Sen somnade vi en efter en ....i våra goa sängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar