måndag 2 februari 2009

Napp kaos!

Dagen började tidigt i kolmörkret. Adam vaken kl 5.45 ! Björn tog en joggingtur kl 7 och sen mailade han foton som vi tagit på vår sista napp till Adam till Liselotte. Adam vägrar thailandsnapparna (skit, de är ju så billiga ;) )och vi behöver fler än en sista sex veckorna, då vi reste ner med säkert sex-sju stycken. Vi hoppas att Lise-Lotte köper och skickar med Sandor som är på väg ner i veckan....

Lisa gick och lekte med sina danska kompisar på Cha-Da och Alice och Åsa gick till German Bakery för att se vad det är. Underbart mysigt längst Saladanvägen ! Där satt vi och la pussel med elefant på, spelade domino och bestämde oss för att ta med resten av familjen hit nån dag.

Under kvällen ägnade vi oss åt inköp av Billabongshorts till Adam och Björn och ännu en god och snabb middag på Lanta Seafood i Saladan. Extra snabb för att Lisa hade ont i sin lösa tand som blivit ytterligare mer lös efter att hon fallit för att köpa en grillad majskolv på stranden och det inte var helt klokt med en lös tand. Hem åkte vi TukTuk som Adam älskar ! Stå bak och brumma med kraftig blåst i håret - det är kul det ! Väl hemma busade barnen i sängarna nån timme, sen stendäckade vi allihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar