fredag 27 februari 2009

Mot Khao Lak


Väckning 06.45 och slutpackning. Vart kommer allt ifrån ? Våra två väskor fullpackade och till det kom 4-5 små lösa ryggsäckar/kassar/burkar med snäckor mm Vi tog en sista barfrukost hos Gai och Cream och överlämnade en stor bukett blommor och massor av choklad till dem. Adam hade ju ätit RÄTT mycket sötsaker från dem dessa fem veckorna.... Oum som städat gav vi en stor peng (i deras mått mätt) och hon såg väldigt glad ut och tackade så väldigt mycket. Sen slingrade vi oss runt och sa hej till många nya bekanta och sist vid parkeringsfickan satt "Borlänge-släkten" som vi kallade dem och var genomsvetta. Det stod två minivans där och en skulle till Krabi med massa folk. Kärran full av väskor lassades upp på taket och det de befarade hände. Vi såg vår ryggsäck på taket på FEL bil ! Ooops, not that one !! We will go to Khao Lak - that van ..... Vi hann ändra i sista sekund och vi hoppade in i vår lyxiga van med 11 säten, TV etc Det var lite sentimentalt att lämna den goa personalen och de familjer vi träffat det sista och Adam hängde ut med huvudet och skrek "adda" mot Gai och Oum hela vägen. Kändes som att vi måste hit nästa år igen !



Sen åkte vi 4h till Khao Lak och Emerald SPA and Resort. Första intrycket var "folktomt, förskönat på internet, för lugnt, för stort" ..., men efter att ha installerat oss så var det stora fräscha rum och äntligen riktiga sängar med lakan och fluffiga täcken.Vi satte oss efter lite poolbad i strandbaren och beställde mat. Bredvid satt en familj vi kände igen och det var från Laguna Beach Club förra året. De var här på charter 14 dgr i år. På kvällskvisten tog vi en promenad i området (tog 10 min) sen åt vi en thaibuffé vid strandrestaurangen. Alla trötta och intresserade av att njuta av goa lakan och en TV så vi la oss alla kl 21.

1 kommentar:

  1. Hej Björn,
    Hittade din blogg via Facebook, intressant, visste att ni skulle iväg men hade missat att det var så länge. Vi var ju i Filippinerna dryga tre veckor, mycket dykning :-) finns lite bilder i Facebook, ser inte att du dykt så mycket?

    SvaraRadera