torsdag 12 februari 2009

Oj vad tiden går - 7-12 feb

7 Feb var det frukostklubb på Cha-Da för tjejerna ihop med kompisar där och BAMSE och hans vänner !! Kl 9 sattde till bords med popcorn, glass, pannkakor med choklad och en brownie framför sej. Inte lång tid efter kom självaste Bamse som de väntat på i 2 dagar .... Efter frukost gick de vidare upp till bamseklubben och träffade sina nu 2 dagar gamla kompisar och skulle leka vidare i 2h. Hemmma lekte Adam med en thailändsk tjej vid massagen och bjöds på färskpressad apelsinjuice som han slurkade glatt i sej i sugröret. Adam har vänt och älskar att bli kidnappad avthailändska tjejerna numera och gnyr inte mamma med utsträckta armar längre. Kanske för att de stoppar i honom allt från inhemska maträtter från plastpåsar till sockerkaka, kex, frukt mm Har investerat i en NY tandborste och borstar hans 7 stora tänder titt som tätt.




Dagarna rullar på och visst har vi skapat en hel del rutiner och har kommit in i en lunk där vi trivs med att inte göra så mycket mer än att bara vara, även om vi varvar lite med massager, SPA-besök, ö-turer, kafebesök etc Fam Kramer (kompisar till Peter o Sandor) har varit här ett par dagar och flyttade in i ett av Lagunas nya fina rum. Kul med lite gemensamma middagar och mer aktivitet i poolen än normalt. Man märker också av sportlovet i Sverige och det har kommit lite fler människor till ön.


Lisa sken som en sol när Sandor hade dragit ut hennes lösa tand, för nu skulle hon äntligen kunna äta majskolv utan att gråta. Maximal otur så såldes det inte den em på stranden, så vi valde Easy Bar på kvällen då de grillar majskolvar därnere. Både hon och Alice laddade för "Corn-dinner" och när de fått sina 50cm stora majskolvar började de gnaga. Alice i alla fall. Lisa tittade med ledsna ögon på mej och sa bara lågt "det går inte mamma , inget lossnar". Man behöver tänder för att bita loss de gigantiskt stora majskornen. Fick skrapa av det i en djup tallrik till henne och sen fick hon äta med sked.... Alice börjar simma lite med huvudet ovan ytan nu och dyker gärna ner på botten och hämtar föremål. Bada tröttnar de nog aldrig på, även om de emellanåt leker utanför poolområdet eller bygger sandslott på stranden.



Igår bokade vi en minivan Deluxe (som det stod på...) till Kao Lhak den 27 Februari. Skönt att slippa trängas med andra människor, göra ett bussbyte i Krabi (med väntan 1h) samt att anpassa sej efter en tidtabell. Vi får hela bussen, stannar när vi vill och kan dessutom åka kl 8 och vara framme vid 12-tiden i Kao Lhak. Inte för att inte tappat soltid (det har man fått s det räcker) men för att undvika värsta hettan. Nu är det väldigt varmt och mellan 12-16 är det skugga och fläktläge som gäller ...helst inne med AC ! ;)

Sandor har vi inte sett röken av, då han legat och spytt hela natten. Man som han är, så är han naturligtvis jättedålig och svag och vi offrade våra sista två vätskeersättning Junior så han inte skulle stryka med. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar