söndag 1 februari 2009

Snorkling på Koh Rok

Kl 8.30 drog speedboaten iväg utanför Surin Travel mot Koh Rok. Ett snabbt stopp på Long Beach för att ta upp ett irländskt ungt par (som var ute och reste ett år). Det tog en timme till första snorklingsstoppet utanför Koh Rok och där såg vi inte speciellt mycket fisk, så vi hoppade i på stopp nr 2 också och där fanns det alla dess sorter. Lisa är jätteduktig på att snorkla och asiaterna som var med och hade flytväst tittade förundrat när hon hoppade i från båten och simmade iväg !

Iland på Koh Rok åt vi lunch med god aptit och sen ville Lisa på toa. Jag vet ju att varanerna går in där för att hitta sötvatten och att det bara är ett hål i marken, så jag tänkte"JÄ...A UNGE".... När vi kom dit in tyckte Lisa det luktade illa och behövde bara kissa...

Sen blev hon kompis med de danska tjejerna och de fångade erremitkräftor i 2h medans jag för första gången låg ner i solen sen vi kom 9 jan, lyssnade på en ljudbok och bara njöt. Färden hem tog nån timme inkl ett lyckat snorklingsstopp och då sov Lisa gott i mitt knä. När vi kom hem försvann hon direkt med tjejerna till Cha-Da (deras hotell) och vi fick leta upp henne kl 19 för middag. De åt sin egenfiskade baraccuda från Koh Rok tillagad av en BBQ-restaurang på stranden bredvid där vi åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar