lördag 31 januari 2009

Manikyr och besök på Long Beach

Adam vaknade kl 5, somnade om och kl 6.20 var det bara att gå ut på stranden med honom, hungrig och utvilad.Det är lördag och manikyr o pedikyr för Åsa står på schemat, samt inköp av biljetter till Koh Rok-turen imorgonsöndag. Åsa och Lisa ska på snorklingstur till Koh Rok (där det finns varaner).

På Coral Leaf SPA är det underbart svalt, lugn rogivande musik och man serveras ett ljuvligt te. Alice följdemed denna gången med en yoghurt i handen och slog sej ner i en skinnfåtölj bredvid mej. Thailändarna försökte få bort hennes blyghet med att servera henne te, vatten mm och sen fick hon ett ritpapper. Snart var hon modig och helt loss bland nagellacken. Jag gillar rosa sa hon och sken med fem nagellack i handen (alla i rosa ton) Sen gick vi hem till vår bar och beställde en ciabatta, kaffe och ett fruktfat. Åhhh, vad man kan njuta av enriktigt smörgås efter så lång tid !!! Varm, knaprig och med smakrik ost och skinka emellean. No curry at all !! Sen sol och bad. Lisa lekte hela dan med Love, känd sen två år tillbaka och Alice över motvindssim mot vattenfallet. Åsa påbörjade första boken, en ljudbok. Får se om det blir tid att ta sej igenom den....

Ikväll ska vi till Long Beach och TukTuken är bokad av tjejen som serverade tjejerna chicken massaman i em. Kl 18 hemma hos henne, för då startar hon sitt kvällsarbete.


1 kommentar: