söndag 18 januari 2009

Tappat ett dygn av resan ...

...så jag tycker vi borde slippa betala straffavgiften för dag 61 innan vi åker hem ! Vi har alla utan Lisa (hittills) haft magsjuka i ett dygn och då har det varit helfokus på toaletten och papperskorgen, så där tappade vi den extra dan vi är här utöver vad som är tillåtet med vårt 60-dagarsvisum.

Utflykten till underbara Relax Bay får bli en eftermiddagstur när Sofi slutat skolan kl 14 på onsdag och tydligen är solnedgången otroligt vacker där så det blir inte fel. Eftermiddagssolning och titta på solnedgången för att sedan avsluta med middag på den lilla mysiga restaurangen.

Idag när Alice o Björn la beslag på bungalowen gick jag och Lisa upp och åt frukost för att se vad magen klarade. Lisa tog en tur på stranden för att leta krabbor som hon och en kompis säger de ska äta ikväll. Jag och Adam gick och köpte blöjor, tvättlappar och vatten. Och när vi ändå var på språng tog vi en tur själva till marknaden som är här söndagar. Vi vände dock direkt - dofterna var för tidiga för mej ! Kött, fisk, kryddor öppet utlagt i hettan....
Bland krabborna hittade Lisa en jätte eremitkräfta som tyvärr blivit stulen ! Och då var det sorg borta vid den uppbyggda lilla staden de fixat för den.

1 kommentar:

  1. Stackars er. Kräksjuka är aldrig roligt men det är sådant man får på köpet. Kramis

    SvaraRadera