tisdag 27 januari 2009

Alice kalas och kinesisk marknad

Lunch på DR och medans tjejrna väntade på maten fjäskade de till sej "massage fifteen minutes" och denjöt ordentligt innan deras Chicken Massaman kom in. Lisa älskar att beställa sin mat själv, be om notan,be om extra sugrör/glas/tallrik etc själv. Hon mixar thailändska och engelska hejvilt med teckenspråk sådet går utmärkt. Alice lyckas med men talar oftast för lågt ;) Efter maten ville Alice måla naglarna medansBjörn fick massage och sen kom Björn hem själv. "Jag lämnade Alice för hon sov". En stund senare kom en man med henne ... Då blev det tårtkalas ihop med Sofis föräldrar vid poolbaren. Tredje året i följd smaskade vi på tårtan garnerad med "Happy Birthday from Laguna Beach Club". Vi saknade dock mormor och morfar som var med förförra året !

Igår kväll blev det Saladan för att boka ny dyktur för Björn, middag på Lanta Seafood ("avnjöts" på 20 minsom vanligt ;) ) och sen marknaden för att köpa fler Levis till Adam, ny mobiltelefon, skor till Lisa samt åka karuseller.

För er som undrar så är detta marknadens coolaste stånd. Rostade Kackerlackor, syrsor och gräshoppor! Mums med lite sås på :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar