onsdag 28 januari 2009

Adam är glad igen

Adam älskar sitt gula sega pencillin och det verkade direkt. En ny kille som nu sover 4h/dag (2h*2), äterordentligt, sover till 07 och är glad åt thailändarna igen. Det var inte värmen som fick honom gnällig,han hade nog ont..!

Åsa gick upp och satt vid baren och matade honom med gröt och inväntade andra familjemedlemmar. Vid 07.45 kom Lisa, strax efter Alice och de tog en toast i baren tills Björn kom. Sen stack Åsa på en joggingtur som började på standen, förbi Time for Lime Cooking School och sen blev det fart !!

En orm jä...l kom upp ur diket och slingrade sej parallellt ett par meter. Kom i ilfart upppå vägen mot Saladan där TukTukarna och mopederna kör fyrfiligt på en tvåfilig betongväg. Alla springer på stranden utan jag. Jag tycker det är mer sport att vara ensam löpare där uppe på vägen och det är som ett Göteborgsvarv med applåder, tutande och tjoande. De tycker väl man är sinnesjuk ....

Efter detta badade hela familjen i poolen, ... Adam med bomull i öronen ! Adam stensomnade och vi andra tog varsin magnum på terrassen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar