lördag 17 januari 2009

Första inlägget

Sawadee på er som vi säger här i Thailand.

Efter många påtryckningar skriver vi nu resedagbok för att vänner och bekanta skall kunna dela våra äventyr i Thailand under januari, februari och mars. Resan började på Landvetter vid 18 tiden onsdagen den 7 januari då vi åkte iväg till Frankfurt för vidare resa till Bangkok och vi var framme på Koh Lanta på torsdag vid 8 tiden på kvällen efter ca 22 timmars resa.

Att resa med barn i Thailand är smidigt det vet vi från tidigare erfarenheter men att man kan komma igenom säkerhetskontrollen med 4 st juicepaket á 2 dl bara genom att peka på Adam och säga "for baby" det var en ny upplevelse. Killen brevid mig fick slänga sin dricka och var inte speciellt nöjd.Nu har vi varit här i 5 dagar och Lisa har målat naglarna, Alice har flätat håret, Åsa har tagit massage och fotvård och Björn har certifierat sig som Nitrox dykare samt gjort 2
dyk på Koh Haa.Vi ser fram emot nästa 7 veckor med mycket sol och aktiviteter.

/Björn och Åsa

Ps. Glömde nästan bort att nämna det "dåliga" vädret. Här är "bara" 30 grader och vi fryser tillsammans med Thailändarna. Men de senaste dagarna har temperaturen sakta stigit så detblir snart bättre :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar