söndag 22 februari 2009

Helg och lördagsgodis

Helgdagar och ingen skillnad på dem, förutom söndagsmarknaden som Björn besökte en sista gång för detta året. Vi har tagit ut pengar för slutbetalning av resortet på fredag och man får inte ta för givet att det finns pengar i bankomaterna jämt, så vi vågar inte chansa sista dan.

Vi stormtrivs i vårt nya rum och vi har sett nån film på TVn också. Tjejerna skulle sitta där en kväll när vi var på Sunset och åt, men de kom snart tassandes ner till oss och var helt plötsligt pigga. Det var så att det svenska lösviktsgodiset som vi varit och köpt på Lanta Divers var uppätet. Det var gott och de slukade sina få och dyra bitar snabbt ! Det var ju 7 veckor sedan de åt nåt sånt ....

Björn snackar podcastsändningar och flygyrket med en holländsk KLM-pilot som är pappa till en ny kompis till Lisa och Alice, Milla 5 år. De dök upp (eller ner i sanden) bredvid oss på Hans igårkväll - så det blev lite senare än vanligt och barnen däckade snabbt hemma efter det. OCH, Adam sov till 6.30 ! SKÖNT - han blir bättre och bättre på mornarna.

Nu har vi beställt och betalat försäkring från 22 febr-10 mars också. Tur vi kom på det !
Man börjar nu planera för de sista dagarna och tänka på vad man vill ha gjort innan man far. Handla det sista, gå en matlagningskurs till ev (Åsa) så vi lär oss göra massamancurryn och Pad Bai Kaprov (Chicken with holy basil leaves) också.... Eller kommer man inte vilja ha thaimat hemma sen ?? JOOOOOHHHH!!

1 kommentar:

  1. Herregud vad tiden har gått fort. Tur att ni har ett tag kvar i allafall. Man blir helt sjuk när man läser bloggen. Tittar in varje dag för att se om det är något nytt som har hänt.
    Jag ser framemot en god thaimiddag hos dig snart Åsa. Stor kram

    SvaraRadera