fredag 8 januari 2010

Äntligen 4 island tour

Idag såg vädret bättre ut och vi gav oss iväg på 4 island tour. Första stoppet var efter ca 1 timme och alla hoppade i för att snorkla runt bland koraller och fisk. Pappa Björn chockade hela båten med att komma upp ur vattnet med blodig näsa efter kollision med en korall. Efter omplåstring och insmörjning med en Aloe Vera blad som plockats med utanför vår bungalow så var allt bra igen.


Sedan fortsatte vi i rask takt vidare för att simma på långt led genom en tunnel in i en lagun med sandstrand där Peter visade sin hemliga gång för Axel och Lisa som han hittade förra året. Lunch åt vi på en annan ö och där vi fick se stora sjöstjärnor som man simmat ut och hämtat från revet. Axel och Lisa var tveksamma först men poserade sedan glatt med dom i händerna.



Fredagsmyset uteblev då vi lastade in 16 personer och 3 barnvagnar på ett bilflak till Long Beach och restaurang Somewhere Else. Där bjöds det på solnedgång (den första sedan vi kom hit), mycket Singha, goa rätter, myror, fotbollar, hängmattor och en underbar kväll.



3 kommentarer:

  1. Åh vad underbart ni har det. Hur gick det med Björnens näsa. Är den bättre nu?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Björns näsa läker fort och igår var han på dyktur till Hindeng. Supernöjd med dyken. Nu kommer han joggandes mot mej på stranden så jag ska ge mej iväg nu ... Må så gott ! KRAM Åsa

    SvaraRadera