tisdag 5 januari 2010

Vardag igen...

Björn och Åsa vaknade 7 så vi tog varsin löprunda på Klong Dao Beach och hann tom med frukost innan barnen vaknade strax efter 10. Möjligen är det halsfluss på gång igen på Åsa, men vi avvaktar besök hos Doktor Saladin tills imorgon. Kanske var det kryddorna som retat halsen i morse…. Svalde lite av Annes Aloveragel som man kunde ha till lite av varje som hon sa så på em. var det borta ! ;) Tack ”Danne”!


Timmarna bara försvinner av badande och pysslande med barnen i poolen. Får sola själv lite sen … och sen är det tid för lunch. Efter lunch idag blev det tre ”haircuts” på Axel, Hasse och Björn. 110 kr för alla tre. Adam sov så honom får vi ta någon annan dag. Denna eftermiddag kom det ett rejält regn med inslag av åska (Känns det bättre för er därhemma nu ??)

Vi d 18-tiden startade vi vår promenad med barnen till Saladan. Tur vagnarna var med och de användes inte av dem vi trodde utan Axel och Alice som var helt slut efter en heldag i solen. Det tar en halvtimme in och vi passerar plåtskjulen som delar av personalen bor i, kossor, tuppar och lekande thaibarn. Väl framme fick Björn köpa sej sina T-shirts, Björn Borg- och Armani kalsonger för 30 kr, sen satte vi oss snabbt på en restaurang ute på pålarna vid havet. Alice fann sin kompis från förra året, som var lika liten och nätt ännu och som bor mitt över och barnen lekte med hennes temporära säng och lekhörna vid änden av restaurangen. Nellie la sin gosehund i hennes vagn och körde runt. Vi beställde massor av rätter och alla åt ordentligt utsvultna. Efteråt splittade vi oss, då några var klara för sängen och några skulle shoppa mer och Annika och Åsa skulle handla på Lanta Mart för hushållet och gå hem istället för att åka TukTuk, så Nellie och Adam skulle somna i vagnarna.

5 kommentarer:

  1. Tycker att ni ser lite bleka ut :-) Skulle gärna vilje byta med er! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Vad var det jag sa...alovera är bra för det mesta. Vår vardag består 20 cm nysnö och -11 men det är helt ok.

    Kram Anne "Danne" & Hanna & Peter

    SvaraRadera
  3. Vad underbart ni har det!!! Är såå avundsjuk, går mest och känner mig småruggig hela tiden och kylan utomhus släpper ju inte... Ha det fortsatt toppen! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har tränat 2 pass på sportlife så nu är jag på gång.....
    Peter

    SvaraRadera
  5. ÅHHH!!! UNDERBART! Ser inte alls gött ut där borta. Kul att läsa er blogg då vi nu fått bekräftat allt inför jul / nyår nästa år (gäller att vara ute i tid). Roland på Lanta Beach Club har reserverat oss så nästa år är det 4 veckor i Thailand som gäller! UNDERBART! Ser fram emot fler bilder / inlägg på er blogg.

    SvaraRadera