tisdag 5 januari 2010

Första dagen på Laguna

Vi vaknade med stora ögon och ville bara se oss om i dagsljus, så Åsa tog Adam på armen då han vägrar sätta ner fötterna på gräs och sand. Han säger blääää och vi trodde första kvällen han prickat och satt sitt enda par skor i en hundskit, men det var när sand sipprade in mellan tårna som han säger blä. Det var tyst på stranden och restaurangbaren skulle just öppna. Allt var sig likt, med ”Australiensarna” i dykshoppen, ”tysken” i sin vanliga bungalow, ”indiskan” i lägenheten vid poolen, och samma personal på sina platser. De kände igen Adam, men han bara sa mamma panikartat varje gång någon skulle ta över honom som förra året. Näh, mamma ! men det går nog över….


Sen badades det i poolen och barnen älskade det ! Vi varvade med strandpromenader, massage och lite inköpsrundor. Bland annat fick vi inhandla t-shirts och kalsonger till pappa, som då missat just det i sin packhög som han skröt om hemma redan innan jul. Jag har redan packat ! Dykutrustning, 2 par shorts och löparkläder var vad han lagt ner….

Kvällens middag blev på Hans då Peter fick välja och vi hoppades på borden där vi sitter i sanden. Men, de var reserverade samt att regnet kom just som vi skulle beställa. Vi flyttade in och hamnade bredvid ett sort akvarium. Årets nyhet i Thailand, fishmassage. Barnet satte ner sina fötter efter middagen och fnittrade gott när fiskarna började käka på fötterna. Sen tog mammorna över och det var kul att se hur 2 miljoner fiskar vände riktning när Åsas fötter kom i. ALLA utan 10 åt från de ”ofriserade skidfötterna” och det var riktigt läskigt !! Men fötterna blev som mjuka barnfötter efteråt. Kanske onödigt med ”feet praffin treatment” på onsdag !?


På vägen hem gick vi via torget på jakt efter banana pancakes, men det fanns inte där numera. Innan vi lämnade torget med två gråtandes barn och Alice sovandes i Adams vagn ramlade stackars Eric och slog i knäet rejält på en trädrot. Men det gick bättre än det såg ut….

2 kommentarer:

  1. ...men glömde inte Björn kalsonger till Sälen också? han mumlade något om julklappar under granen där hemma.:-)

    Anne

    SvaraRadera