söndag 31 januari 2010

Shopping

Annika och Björn började dagen med ett pass på fitnesscentrat, SATS Power (styrka i grupp). Sen avnjöt även dem frukostuffén som vi äter varje dag med stor aptit efter små futtiga frukostar på Koh Lanta. Mängder av frukt, bröd, flingor/musli, pålägg, ägg i alla dess former och pannkakor mm.Barnen fick ansiktena målade i miniland och de smyckades ut som robotar, tigrar och med blommor och fjärilar i ansiktet.


Annika och Åsa hade fått tips om ett nyöppnat Premium Outlet i Phuket och tog en taxi dit fulla av förväntan och drog dit på em. Det var tyvärr bara en Nike och en adidasbutik som var okey, resten thailandskrafs. Vi köpte lite till barnen (som vanligt) och sen åkte vi hem med vår lilla taxikille som suttit och väntat på oss i 2h. Hemma blev det snabb middag för barnen sen började det på scenen med ”fem små björnar”, barnshow och besök av Lollo och Bernie. Björn och Åsa åt på La Tasca och Annika och Hasse skickade vi till en närliggande restaurang för egen middag utan barn. När de kom tillbaka var 90-talsshowen igång och alla barnen var vakna och satt längst fram och kikade utan Adam som genomsvett bad om välling. 34 grader är det kl 22 här nere !

2 kommentarer:

  1. Sunwing Resort! Det var den resort vi var på senast. Då hade den precis öppnat och den var redan då fantastiskt bra. Nu, några år senare kan jag tänka mig att den är än bättre. När man läser er fantastiska blogg så inser jag bara hur underbart det ska bli att åka iväg nästa Jul / Nyår! Längtar väldigt mycket...

    Tack för en underbar blogg! Kanske så syns vi där nästa år...

    SvaraRadera
  2. Attans att ni gick påden niten. Jag tar åt mig, skulle ha förvarnat. Kram till hela familjen Nyhus

    SvaraRadera