tisdag 12 januari 2010

Getingsvärm

Åsa tog Alice och vagn och vandrade till Sjukhuset i Saladan. 2 timmars meningslös tid då doktorn inte var på plats idag. Fick lite extra medicin mot spyorna sen hem igen och det är väl halsinfektionen som spökar.

Lite frukost från Tyska bageriet och sen fyllde vi poolen med Göteborgare igen. Tom Alice som kvicknat till igen efter lite mat och medicin. Tyvärr var glädjen över Alice tillstånd kortvarig då hon somnade till i 3 timmar och pappa bestämde sig för att vara hemma ikväll med henne och Adam.

På eftermiddagen kom tjejen från poolbaren springande och uppmanade alla att ta skydd då vi fått in en svärm av getingar över poolen. Getingarna försvann så småningom och lugnet återfann sig. Sandor och Peter var dock inte riktigt lika nöjda eftersom det visade sig att getingarna byggt sitt bo under taket på deras altan. Utrotare tillkallades och vi tror att dom kan sova lugnt inatt.

Vid 6 tiden gick Åsa och resten av gänget in till Saladan. Jag stannade hemma med Alice och Adam för lite mys. Vi njöt av en underbar solnedgång mot horisonten samtidigt som molnen tornade upp sig bakom oss. 5 minuter senare VRÄKTE det ner igen och vi gick in för att se film och sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar