måndag 4 januari 2010

Det började på Landvetter....

Kl 16.30 kom vi till Landvetter för att ha extra god tid på oss innan flighten skulle gå till Amsterdam kl 17.50. Vi blev mötta av en "helstissig" kvinna som undrade om vi var Nyhus. Jag tar era platser nu, skynda att checka in !! Oj, flighten var tidigarelagd till 17.25 och vi hade inte checkat in hemifrån då vi hade skrymmande baggage i form av en barnvagn. (trodde Björn) Vi fick våra platser och tog oss igen security före Familjen Schönefelt då de fastnade lite där de skulle droppa väskorna snabbt och lätt. De efterfrågade visum på dem och Familjen Nyhus !? Ni är ju borta 31 dgr ! Va fan, vi är 30 dagar i Thailand tyckte Annika, men nej ni är borta 31 dagar sa Frru KLM och var tvungen att kolla med ambassaden eller annan myndighet. Jaja, upp till gaten och ombord. Sen gick resan på 23h galant, så när som på att vi höll på att bli av med Eric i Bangkok då han missade när vi skrek om att vi bytte rulltrappa så han stod kvar utanför en hiss. 5 eller 6 barn med "restless legs" är inte lätt att se om nån fattas.

Vi ankom till Koh Lanta kl 21.15 och rummen väntade med öppna dörrar (Tack för gästvänligheten och myggen till natten !!). Vi tog oss till NobleHouse för att äta och hålla igång familjerna till kl 23/24 för att förhoppningsvis slippa vakna timmar i natt med skrik efter mat och bad. Det gjorde vi ! Vi sov alla 5 fr kl 24-7.30 resp 8.30 och då var det underbart att gå ut och se stranden, strandbaren, personalen och det underbara Thailand och Laguna Beach Club igen. Here we go again - one mounth !!

4 kommentarer:

  1. Men så härligt att ni har kommit ned då! Inte alls avis! Stor kram Petra

    SvaraRadera
  2. Varför blir vi inte förvånade när det gäller er...Skönt att själva resan har gått bra. Hanna saknar redan Lisa och jag saknar Adam :-)

    Anne & Hanna och Peter

    SvaraRadera
  3. Hej Åsa! Googlade på Noble House och Laguna Beach Club och hittade er resedagbok. Jag och min 7-årige son åker till Lanta 23 februari och har fått boende både på Laguna och Noble och nu vet vi inte vilket vi skall välja. Har du några tips? Tack för hjälpen! Sara

    SvaraRadera
  4. Hej Sara !

    Vi har bott på båda två ställen, fast flest gånger på Laguna. Väldigt likvärdiga med bra poolområden som alltid har lite skuggiga plaster, vilket behövs här i hettan. Laguna har även en poolbar och en bubbelpool i poolen för barnen. Personalen och känslan av välkomnande och omhändertagande på Laguna är varför vi väljer det. NobleHouse ligger precis bredvid och barnen abdar på båda ställena då vi har kompisar där med. Jag rekommenderar Laguna före NobleHouse och det är aldrig problem att byta om du känner helt fel när du kommer ner ! Du kan byta med mej annars så åker jag ner, får aldrig nog.... ;)

    SvaraRadera