torsdag 14 januari 2010

Axel 7 år!

AXEL 7 år och kalasfirande var det ! Han blev väckt med en bricka med paket och ljus och sång på sängkanten och kl 11 var det tårtkalas vid strandbaren och där delade ett 10-tal barn på tårtan som resortet bjöd på. En chokladtårta med gula små rosor på.



Lunchen blev lite senare på Noble House där vi vinkade av familjen Jansson som åkte hem till Stockholm. Dom våndades lite över att få utomhustemperaturen ca 50 grader lägre.
Middagen valde Axel på Lanta Seafodd i Saladan och där ville han prova hummer som vi sett ett par dagar tidigare. Då blev vi lite sugna på vitt vin och vi beställde in en flaska kallt chardonnay som smakade så gott ihop med deras goda skaldjur. Efter middagen bjöd Axel barnen på glass och sen åkte vi hem i omgångar med varsin TukTuk. Vid poolen satt alla när vi kom hem så vi rundade av kvällen med en öl. Sandor och Peter lämnade oss halvsovande extra tidigt och gick in i sitt nya rum. De var helt slut efter en tidigare sömnlös natt. Orsaken var en råtta som levde bus i deras bungalow. Mums!

2 kommentarer:

  1. Man blir helt sjuk när man läser hur underbart ni har det! NJUT, för hemma är det verkligen trist just nu. Kram

    SvaraRadera
  2. Du, vi njuter såååååååååå ! 10 dgr till på lovely Koh Lanta sen åker vi till Lollo o Bernie på BangTao ! Kul långweekend efter detta !

    KRAM och krama snön ;) Åsa

    SvaraRadera