lördag 16 januari 2010

Koh Rok och Persbrandt

Dagen startade med frukost på Noble House sen var det båttur till Koh Rok för Åsa, Annika, Alice och Eric. Med oss följde också Linda och Nell från Stockholm. Efter ett par stopp där vi hämtat upp folk åkte vi ca en timme mot Koh Rok och vi vände alla näsan mot solen för att få en go solbränna inför söndagens bröllop. Två snorkelstopp där barnen föredrog att stå i båten och kasta i bananer och bröd före snorkling, men en liten titt ner på Nemofiskarna lyckades vi i alla fall få dem att göra.

När vi gick i land på Koh Rok informerade guiden som varit de senaste 4 åren att vi åker hem 13.00 itällett för 13.30 då det kommer komma in hård vind och rejäl sjö. Det blev ett gott dopp sen lunch bland varanerna varken mer eller mindre. Chicken Massamancurry, wokade grönsaker och massor av god frukt. Sen la vi oss i vattenbrynet i den vita sanden med det blågröna vattnet framför oss och förhörde Linda om vilka de var. Vi skall ju ändå gå på deras bröllop så det var kul att veta deras namn, bakgrund, ålderskillnad (!) mm Kl 13.00 gick båten hemåt och vi fick två timmar jättelugn och skön båtfärd hem med gassande sol och sovande barn.




När vi kom hemspringandes in på resortet fick vi veta att vi missat Peter och Sandors avfärd med 2 minuter och sen fick vi se en fylld pool med ett stort gäng nykomna (men igenkända/återvändande) gäster. Bl a sångaren Velvet….Kaffe i baren med barnen, poolbad och sen var det middagsdax. Vi gick direkt efter solnedgången till Easy Bar dit även Linda och Johan gått med sina barn. Barnen lekte i sanden och vi åt och drack gott ett par timmar. Vi 21-tiden gick killarna hemåt med barnvagnar och barn och Åsa, Annika och Linda gick till Saladan för shopping inför morgondagen. Två T-shirts till Adam, ett linne till Eric, såpbubblor till barnen, vin, snacks, ljus och drinkpinnar till en fördrink på resortet imorgon. Vi spanade lite åt alla håll efter Persbrandt som visat sej i Saladan häromdan, men inte denna kväll sen tog vi en TukTuk hem och nu var poolölen tydligen borttagen när ”Family one” har åkt hem.

2 kommentarer:

  1. Vi såg Persbrandt på tv så han kan ju inte vara i Thailand...:-)
    //Anne

    SvaraRadera
  2. Han var i thailand på lanta, tog för mycket droger, gjorde en helt sjuk tatuering... ett streck ha ha och bråkade med bargästerna på min stammbar.. what an ass

    SvaraRadera