torsdag 21 januari 2010

Lisa´s första dyk

En vecka kvar på Koh Lanta och nu börjar man planera för att få med allt man tänkt och hittills inte gjort. Vaxning, plockning av bryn, båttur till PhiPhi, ett dyk till, Alice födelsedag och matlagningskurs på Time for Lime. Lite körig vecka men det ska vi nog få till mellan måltider och badlekar ;)


Våra vänner från Svedala hade läst på under natten och insett att hundar som oprovocerat biter någon med största sannolikhet är rabies smittade. Det tillsammans med uppgiften om att rabies smitta har 100% dödlighet fick dom att snabbt åka ner för att påbörja en 5 sprutors vaccinering på förmiddagen.
Lisa och Åsa gick till Tyska bageriet och spelade UNO, skrev brev till Hanna och njöt av en fläktande vind från gatan…
Nellie och Adam lekte inne en stund med de relativt nyinköpta Hello Kitty-väskorna. Skönt med lite A/C när det är så hett mitt på dan. Dom som bor härnere säger att det är ovanligt varmt för årstiden, vi tycker bara att det är gött.

På eftermiddagen var det stort pådrag i poolen då Hippo på Laguna Divers hade plockat fram dykutrustning för barn. Lisa slängde på sig Axels simfötter och dök glatt ner till 3m med pappa i släptåg. Leendet efter detta första steg in i dykvärlden gick från örsnibb till örsnibb




Innan middagen provade vi de nya bartendernas drinkar på DR (de gamla fick sparken igår då dom inte dök upp) sen en middag på Noble House där vi hade första middagen när vi kom för 18 dagar sedan. Avslutningsvis föll Lisa och Love med stolen baklänges i marken och där slutade kvällen lägligt….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar