fredag 22 januari 2010

Thaiboxning

Björn åkte på dyktur med Tomas till Koh Haa kl 7.30 och Åsa, Alice o Lisa såg till att Love och Tuva åt frukost och kom till skolan i tid kl 9. Sen vinkade vi av Fam Åhnberg som lämnade ön efter 2 månader och ett giftermål. Med tillbaks till poolen hade vi en jättedelfin som Eric och Alice lekte med i 7-8h.



Annika ägnade eftermiddagen åt fotmassage på Lanta Summer house och Åsa körde en fransk manikyr med Adam bredvid sej på Laguna och sen när Björn dök upp blev det även en underbar fotmassage.


Axel fick hålla sej från poolen även idag då hans sår ska läka utan thailändska baciller som retar i såret. Det blev en shoppingtur till Saladan för honom och Hasse. På middagen på Somewhere Else visade de stolt upp en kasse full med kläder till Nellie, som sken av lycka.

Efter middagen körde vi förbi arenan för Thaiboxning och lämnade Hasse och Björn där. Vi andra åkte hem och tog kvällsdopp i poolen och avnjöt några bitar lösviktsgodis från Lanta Divers som Björn köpt med hem. När Hasse och Björn kom hem efter 3 timmars thaiboxning och 6 öl sov vi alla gott.

1 kommentar: