lördag 30 januari 2010

Surin Beach

Aktivitetsfri dag på resortet vad gällde träning och aktiviteter i miniland, dock hade miniland öppet hela dan så barnen kunde spela playstation, pingis, måla eller se film och det gjorde de mellan badandet.



På kvällen tog vi en taxi ner till Surin Beach för att äta nere vid stranden. Först tog vi en drink på restaurang Taste (Mojitos naturligtvis) där Åsa och Björn ätit 5-årig bröllopsmiddag förra året. Där såg vi solnedgången och lämnade sedan för att hitta en middagsrestaurang.

Det var som vanligt ganska (väldigt) tomt på restaurangerna bortåt, men vi hittade en med lite rörelse på bredvid Restaurang Catch. Där bjöd Annika och Hasse alla på middag och höjdaren var satayspetten barnen tuggade i sej ett tiotal var av ! På vägen bredvid fanns lite thaibarn med små cyklar, vilket gjorde att barnen snabbt hellre befann sej på vägen än i stolarna vid bordet. Hem ville de ta ut mer betalt för taxin så vi gick till nästa taxistation på gatan och då de inte hade tillräckligt stor bil utan skulle behöva ta två bilar gick Annika och Åsa med Adams vagn tom hem, så fick resten rum i en bil och vi slapp betala 50 kr extra… Nu har vi blivit riktigt snåla efter en månad på Koh Lanta och tycker allt blir dyrt här. Taxi 300 bath där vi kunde åka för 60-70 bath på Koh Lanta – lägg av !

1 kommentar: