söndag 17 januari 2010

Bröllop

Fullmåne, egen tid och bröllopsceremoni ! Åsa och Björn fick egen tid tillsammans utan barn och valde en gemensam joggingtur kl 7.30 längst stranden, via huvudgatan och tillbaks på stranden igen. Ett snabbt dopp i poolen och sen in till Fritidsresors hotell för en bufféfrukost av hög klass. Där planerade vi lite för nästa resa hit och det blir nog inom 10-11 månader igen…. Vi 10-tiden mötte vi barnen och Schönefeldts vid poolen och vi badade och njöt av värmen (och led lite med då det blivit mycket varmt!) hela dan. Kl 16.00 dukade vi upp vid poolbaren ett bord med juice, vitt vin, nötter och lite blommor. Barnen fick vara så rena, fina och vita vi kunde med vår knapphändiga packning.



Nu blir det bröllopsceremoni och middag på Southern Lanta. Kl 17.45 var vi där och efter 15 minuter var ceremonin och fotograferingen över och då gick vi in i trädgården där de dukat upp alldeles bredvid (eller mitt i) lekplatsen. Linda och Johan Bergqvist bjöd oss på en fantastisk middag med drink, vin och massor av thairätter. Dessertutbudet var bara ananas- och bananinspirerat så vi stack och köpte 5-6 sorters chokladbitar till kaffet.


Några barn blev trötta och några somnade efter att ha lekt och haft skoj med ett 20-tal barn i lekplatsen och runt resortet så vi drog oss hemåt för att sitta en stund vid poolen. Hans fixade en flaska vin till Linda så hon var väldigt nöjd vid midnatt och avslutade med ett dyk rätt ner i poolen i underkläderna innan hon gick in för en välbehövlig sömn. Vilken trevlig kväll tyckte vi alla !


2 kommentarer:

  1. Vilket jättefint kort, synd bara att inte lilla skrottan kom med...

    SvaraRadera
  2. Så fina kort ni bjuder på hela tiden. Kram

    SvaraRadera